2024.04.16., kedd - Csongor
Szolnok: 7o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Szentkirályi Alexandra el volt ragadtatva a Szolnoki Művészteleptől

frisshirek.hu | 2022. december 07. - 07:15
Szentkirályi Alexandra el volt ragadtatva a Szolnoki Művészteleptől
November 28-án a kormányzati nemzeti konzultációval kapcsolatban tartott politikai fórumot Szolnokon Szentkirályi Alexandra, de a kormányszóvivőnek egy kis kultúrprogram is belefért.

Szentkirályi Alexandra még november végén járt Szolnokon, de nem elsősorban a kormány képviseletében, inkább fideszes politikusként, hiszen a kormány által is megszavazott szankciók ellen indított nemzeti konzultációt népszerűsítő fórumra érkezett megyeszékhelyünkre.

A kormányszóvivő akkor meglátogatta Szalay Ferencet is a Városházán, amelyről a polgármester akkor így számolt be

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt köszöntöttük dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő asszonnyal a városházán. Kormányszóvivő asszony kora este "Mondjunk nemet a szankciókra!" címmel tartott előadást a szépszámú hallgatóságnak.

Szolnokon azonban nemcsak a Polgármesteri Hivatalban folytatott egyeztetést, illetve a fórumot tartotta, hanem meglátogatta a felújítás alatt lévő Szolnoki Művésztelepet is. Úgy tűnik, hogy az élmény hosszan elkísérte Szentkirályi Alexandrát, mert még napokkal később is posztolt róla Facebook-oldalán:

Szolnokon a múlt értékeire épül a jövő - szó szerint! Javában zajlik a Művésztelep megújítása, melynek keretében új Kiállítóház is épül. Az építkezéshez kapcsolódó régészeti feltárások során egy XVI. századi kaszárnyaépületet találtak, mely túl azon, hogy egyedülálló lelet a térségben, része lesz a Kiállítóház kiállítói tereinek is.

A politikus bejegyzésében azt is leírta, hogy már alig várja, hogy a felújítás végezte után visszatérhessen.

A kiemelt kép forrása: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala